Sari la conținut
Utilizator existent? Autentifică-te  

AutentificareÎnregistrare

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat

 1. Mai devreme
 2. xSaG

  Sourcemod.ro - Actualizări

  Actualizare - 01.12.2022 Platforma forumului a fost actualizată la versiunea 4.7.5.
 3. xSaG

  Sourcemod.ro - Actualizări

  Actualizare - 22.11.2022 Tema a fost pregătită pentru sărbătorile de iarnă. WebHostul a fost schimbat.
 4. xSaG

  10 gloanțe la awp

  Salut, daca vreți să aveți iar 10 gloanțe la AWP pe serverele voastre deschideți items_game.txt din "csgo/scripts/items" și căutați "weapon_awp_prefab" (linia 25298) { ... ... "attributes" (linia 25370) { ... "primary clip size" "5" (linia 25424) ... } ... ... } Apoi modificați "5" cu "10". Toate cele bune, SourceMod România!
 5. Denumire: Moongetsu Welcome Message Autor: @Moongetsu Descriere: Trimite un mesaj in chat jucatorului care s-a conectat pe server. Imagini (opţional): [Hidden Content] Link VirusTotal: [hide][Hidden Content]] Descărcare: [hide][Hidden Content]]
 6. Denumire: Weapon & Knives Autor: kgns Descriere: Poți utiliza orice cuțit sau skin din CS:GO Imagini (opţional): Link VirusTotal: [Hidden Content] Descărcare: [Hidden Content]
 7. xSaG

  Sourcemod.ro - Actualizări

  Actualizare - 14.11.2022 Platforma forumului a fost actualizată la versiunea 4.7.4. Elementele de Halloween au fost eliminate.
 8. Moongetsu

  Addons Competitive

  Sunt curios sa vad cum e facut
 9. Nu l-ai configurat cum trebuie. Ce erori ai in logs?
 10. xSaG

  Problema db

  Pui datele în addons/sourcemod/configs
 11. Problemă/Întrebare?:DB Imagini (opţional): Alte detalii:Cum conectez si eu db-ul? la server?
 12. Problemă/Întrebare?: Imagini (opţional):[Hidden Content] Alte detalii:am adaugat plugin ul acesta pe server si nu merge deloc nici comanda nici el ...
 13. Am rezolvat era eroare de la server
 14. Problemă/Întrebare?:Am instalat 2 plugin uri unu de !info altul de !discord Imagini (opţional): Alte detalii:le am editat am dat restart la server dar tot la fel sunt (ne editate).
 15. Salutări, Am implementat aceast program din simplul fapt pentru că vrem servere de calitate pe această comunitate! Dorim ca serverele de calitate să fie cât mai evidențiate prin sigla ”parteneriatului” făcut cu acest forum. Oricine este binevenit să ia parte la acest program, dar ca să te poți înscrie trebuiesc îndeplinite următoarele reguli: Serverul Dvs. trebuie să fie online de cel puțin 30 (de zile) Prezentarea serverului trebuie să fie una foarte bine detaliată, cu cât mai multe imagini prezentative, videoclipuri... Echipa serverului trebuie să fie activă în subiectul postat (exemplu: Update-uri postate de pe server, anunțuri evenimente, răspunsuri către jucătorii care lasă reply în topicul respectiv (răspunsuri care trebuiesc formulate cât mai corect gramatical și cu bun simț!)) Serverul trebuie să aiba un server de DISCORD obligatoriu! (ca platformă de contact și contact cu jucătorii, etc) Dacă serverul este acceptat în program, link-ul SOURCEMOD.RO trebuie să apară obligatoriu pe server! Model cerere: IP server: DNS server: Discord server: Contact Owner:
 16. Salutare tuturor, În topicul acesta o să vă învăț cum puteți cumpăra SAFE discord nitro pentru 1 an de zile, mult mai ieftin. Prețurile sunt următoarele: 1 An Discord Nitro - 30 euro / 1 An Clasic Discord Nitro - 20 euro. Tot ce trebuie să faceți este să îl contactați pe: Aristo#0618 ATENTIE! Nu este roman, trebuie să vorbiți în engleză cu el, aceasta este și secretul, deoarece cumpărați din Turcia, iar ei au regiune specială. Puteți plăti prin PayPal, Card, Crypto sau Online Banking / IBAN. Cine dorește îl poate contacta pe discord și discutați acolo mai multe. Nu trebuie să îi dați datele de la discord, o să vă sune el prin partajare și vă oferă datele unui card și adresa din Turcia pentru a putea cumpara. Este 100% legal și nu vă poate inchide contul de discord.
 17. xSaG

  Sourcemod.ro - Actualizări

  Actualizare - 11.10.2022 Platforma forumului a fost actualizată la versiunea 4.7.3.
 18. xSaG

  Licență forum

  Bună seara, vreau să vă informez că de astăzi forumul nostru este licențiat. Nu o să mai avem probleme cu cei de la INVISION. Toate cele bune, SourceMod România!
 19. Poftim, [Hidden Content] Seară frumoasă!
 20. xSaG

  Setări server 128tick

  Salut, cu aceste setări serverul vostru o să meargă mult mai bine. Setările au fost testate doar pe 128tick. Atenție: Daca aveți un procesor slab si ram puțin nu vă gandiți ca aceste setări va fac perfomanțe de "i7 cu 16GB" VirustTotal: [Hidden Content] Download: [Hidden Content] Toate cele bune, @xSaG
 21. Un procesor cu 4 core și cu GHz măricel, dar și 16 GB ram. Când ajung acasă o sa ti trimit câteva setari pentru server, te rog sa urmărești topicul.
 1. Încarcă mai multă activitate

Parteneri

Despre Noi
⠀⠀⠀SourceMod România este un forum unde puteți găsi resurse pentru a vă crea cel mai bun server bazat pe SM, în special de CS:GO. Avem modele 3D, plugins, addons și multe altele! Suntem dezvoltatori și o comunitate de entuziaști!
⠀⠀⠀Forumul a fost conceput deținătorilor de servere ce au la bază SourceMod, în special pentru serverele de CS:GO. Prin urmare, oricât de naivă și stupidă ar fi întrebarea ta în opinia ta, crede-mă, nu este așa. Cel mai important, nu ezitați să întrebați și în nici un caz nu renunțați...
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.